Tvätta bil

En modern biltvätt

Go Biltvätt öppnade sina portar 2014, vi erbjuder allt som behövs för att din bil ska rulla härifrån med gnistrande plåt och skinande glas. Fördelen med att låta en modern biltvätt sköta rengöringen av din bil är att alla de senaste, och mest skonsamma, metoderna och preparaten används för att tvätta din bil.

Alla bilar välkomna

Go Biltvätt har stor kapacitet och välkomnar alla olika typer av bilar – från små till stora, och alla märken, färger och former. Alla bilar har rätt till en fenomenal biltvätt.

Håll bilen ren längre

Det är skillnad på biltvätt och biltvätt, det måste sägas. Inte bara är miljöfrågan viktig, dvs. att alla som bedriver biltvätt tar sitt ansvar och följer de rekommendationer som finns uppställda för att göra detta på skonsammast möjliga sätt., också resultatet är väldigt beroende av vilka metoder och preparat som används. Om man vänder sig till en seriös, modern biltvätt som Go Biltvätt så tvättas bilen med stor miljöhänsyn, och resultatet av tvätten kommer att vara längre.

Varför tvätta bilen?

Den som inte bryr sig om ifall bilen ser smutsig ut frågar sig kanske vilken poängen är med att gång på gång lämna in den för biltvätt. Det är förståeligt. Saken är dock den att en bil som tvättas regelbundet håller längre. Genom att regelbundet ta bort de lager av damm och smuts som lägger sig som en hinna över bilen så minskar man risken för repor, stenskott och andra onödiga småskador i lacken och på glasen. Bilen behåller ett högt värde längre – och blir ju såklart mycket snyggare till på köpet!

Välkommen!